Asiakaspalautteet

Uskaltaisin väittää, etten olisi selvinnyt urakasta ilman Tiinan apua. Hän otti projektin hoitaakseen ammattitaidolla, tsempaten aina kun epätoivo uhkasi valtaa mielen. Muutto on kriisi. On raskasta käydä läpi rakkaita tavaroita johon liittyy paljon muistoja, raivaukselle ja pakkaamiselle ei ole oikein aikaakaan työssäkäyvälle perheelliselle.

Ammattijärjestäjän tarjoama muuttoapu tuo valtavan avun tähän kaikkeen, siispä lämmin suositus, oli tarpeesi sitten muutto, tavaran karsiminen tai järjestely.


Perhe 3 hlöä, Kirkkonummi

Tiina kävi luonamme kaksi kertaa, kävimme läpi vaatehuoneen ja eteisen. Tästä oli meille valtava apu; saimme yleisilmeen rauhallisemmaksi ja tavarat ovat taas löydettävissä selkeästi. Saimme myös karsittua ylimääräistä tavaraa pois, kierrätyskeskukseen vietäväksi. Nämä järjestelykerrat saivat myös aikaan dominoefektin; kun vaatehuone oli siistitty, intoutti lopputulos miestäni järjestämään työtilaansa ja minua siistimään lapsemme huoneen. Kuinka paljon saakaan aikaan pienessä ajassa!
Suosittelen Tiinan palveluita; hänellä on ammattilaisen ote, hänen kanssaan on helppo toimia ja järjestely tuntui jopa mukavalta puuhalta. Ja lopputuloksesta saamme vieläkin nauttia. Kiitos tuhannesti Tiina!


Perhe 5 hlöä, Helsinki

Suosittelen! Oli helpottavaa päästä eroon tavarasta. TIina on ihanan rauhallinen ja tukee, kun käydään kaappeja, laatikoita yms. läpi. Ja se tunne kun tavarat ovat omilla paikoillaan ja kaapeissa on tilaa, on ihana :)


Yksin asuva nainen, Kirkkonummi