Minun tarinani 

Tämän vuosituhannen alussa toteutin nuoruuteni haaveen ja opiskelin Norjassa asuessani sisustussuunnittelijaksi. Valmistuin vuonna 2004 ja pari vuotta sen jälkeen muutin Suomeen. Sen jälkeen olen työskennellyt sisustamisen parissa ja vuodesta 2014 asti yrittäjänä. 

Työssäni olen huomannut, että useimmat asiakkaani kaipaavat lisää säilytystilaa. On kiinteitä kaapistoja ja sen lisäksi hankitaan lipastoja, vitriinejä, vaaterekkejä ja senkkejä. Samassa pulassa olen ollut itsekin, varsinkin kun perhe kasvoi ja tavaramäärä sen mukana. Katselimme mekin isompaa asuntoa ja mielessäni pyörittelin säilytysjärjestelmiä. 

Jostain syystä kuitenkin aloin kyseenalaistamaan kaikennäköisten hilavitkuttimien ja härpäkkeiden tarpeellisuutta. Karsin tavarani tavararyhmä kerrallaan, kunnes jäljellä olivat tarpeelliset ja mieleiseni, ja loppujen lopuksi muutimmekin pienempään asuntoon!

Samalla tavarasuhteet ja järjestely alkoi kiinnostaa enemmänkin. Luin kirjoja aiheesta, etsin netistä kaiken mahdollisen  tiedon ja hakeuduin ammattijärjestäjäkoulutukseen. Halusin jakaa kokemustani ja huomioitani muille. Koulutettu ammattijärjestäjä minusta tuli vuonna 2016. 

Asun Kirkkonummella perheeni kanssa. Lähinnä sydäntäni ovat lapsiperheet sekä vanhemmat ihmiset tavaravuorineen, sekä erilaisten tavaraa kerryttävien asioiden harrastajat, mutta autan mielelläni ihan kaikkia helpomman arjen oivaltamisessa. 

Koen, että molempia ammattejani yhdistelemällä pääsemme asiakkaideni kanssa toimivaan ja kauniiseen lopputulokseen. Autan mielelläni sinuakin soljuvan arjen luomisessa!